WiFi-s kapunyitó szettekről bővebben

Ezen szettek használata nem túlzottan összetett. Már a nevéből következtethetünk, hogy elsődlegesen egy WiFi kapcsolatra lesz szükségünk, amit egyszerűen lehet a kapuhoz telepíteni. A következő lépés a WiFi hálózat csatlakozása után, hogy az éppen használt eszközünkre (lehet telefon vagy táblagép) letöltjük a kapunyitó alkalmazást. Ezután már csak egyszerűen megnyitjuk az alkalmazást, és a képernyőn található gombokkal vezérelhetjük a kaput. Például kinyithatjuk vagy bezárhatjuk a kaput, vagy akár beállíthatjuk az időzítőt is.

Funkciók

  • Okos otthoni eszközök: Ide tartozhaz mindenféle WiFi kapcsolatú eszközök, akár kamera vagy bármilyen szenzor.
  • Okostelefon alkalmazások: Ezek az alkalmazások teszik lehetővé a távoli irányítást is, akár több száz kilométeres távolságról is.
  • Automatizálás és időzítés: Egy előzetesen beállított leállást időzíthet, vagy éppen a lámpák felkapcssolását
  • Kommunikáció és integráció: Ez a funkció például egy mozgásérzékelő és egy okos lámpa között jöhet létre.
  • Távoli hozzáférés: A WiFi rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról hozzáférjenek otthonukhoz és irányítsák az eszközöket akár a város másik végéből is. Ez különösen hasznos lehet, ha például ellenőrizni szeretnék, hogy bezárták-e a kaput, vagy ellenőrizni szeretnék a biztonsági kamerákat.
  • Biztonság és monitorozás: A WiFi rendszerek lehetővé teszik a ház biztonságának monitorozását. Az okos otthoni rendszerek beállíthatók úgy, hogy értesítést küldjenek, ha például mozgás észlelhető a ház körül, vagy ha a füstérzékelő füstöt észlel.

A kaputechnika weboldalán 125 000 forinttól már találhat egy teljes kapunyitó szettet, de több rendszert is megnézhet, választhat!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.