Seiko Astron órák

A Seiko Astron a japán Seiko óragyártó által gyártott napelemes GPS-órák sorozata. Az Astron termékcsaládot 2012-ben mutatták be először, és azóta fejlett technológiájáról és pontosságáról vált ismertté. A Seiko Astron óra néhány jellemzője a következő:

Napenergiával működő szerkezet és GPS időszinkronizálás

Az Astron órát fény hajtja, ami azt jelenti, hogy nem kell elemet cserélni, és bármilyen fényforrással feltölthető. Az óra csatlakozik a GPS műholdakhoz, hogy automatikusan frissítse az idő és az időzóna információit, így biztosítva a pontos időmérést, bárhol is legyen a világon.

Világidő funkció és öröknaptár

Az Astron óra akár 40 különböző időzónában is képes megjeleníteni az időt, így ideális választás a gyakran utazók számára. Az óra öröknaptárral is rendelkezik, amely automatikusan alkalmazkodik a szökőévekhez és a különböző hosszúságú hónapokhoz.

Tartósság és vízállóság

Az Astron órát úgy tervezték, hogy 100 méterig vízálló legyen, és olyan tartós anyagokból készült, mint a titán és a kerámia.

Színes választék limitált darabokkal

A Seiko Astron termékcsalád számos különböző kialakítású és funkciójú modellt tartalmaz, köztük kronográf változatokat és korlátozott példányszámú modelleket. A Seiko Astron órákat a Seiko weboldalán vagy a Seiko hivatalos kiskereskedőinél böngészheti és vásárolhatja meg.

Az innováció bajnoka

A Seiko Astron termékcsalád emellett számos díjat nyert innovációjáért és dizájnjáért, többek között a rangos Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) díjat az “Innováció” kategóriában 2012-ben.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.